fredrik_eklundStjärnmäklaren Fredrik Eklund har gjort succé i New York och Stockholm. Men i Oslo har satsningen inte lyckats.

Mäklarfirman Eklund Oslo New York slog upp dörrarna i Oslo för drygt ett år sedan. Men 15 månader efter invigningsfesten stänger Fredrik Eklund ned den norska verksamheten, skriver DI.

”Som entreprenör brinner jag för att alltid expandera vår verksamhet, men i Norge har det helt enkelt gått för fort och kostnaderna blivit för stora. Jag tar på mig ansvaret för detta och kan erkänna att det helt enkelt inte gick ihop trots vårt mål och dröm att bli marknadsledande i lyxsegmentet i Oslo”, skriver Fredrik Eklund i ett mejl till tidningen.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.