VILLOR 1 mån 3 mån 2.6% 12 mån 0.7% | BOSTADSRÄTTER 1 mån 1.5% 3 mån 3.8% 12 mån 1.6%
Prisutveckling Riket, Källa: Svensk Mäklarstatistik
lördag 18 maj
VILLOR 1 mån 3 mån 2.6% 12 mån 0.7% | BOSTADSRÄTTER 1 mån 1.5% 3 mån 3.8% 12 mån 1.6%
Prisutveckling Riket, Källa: Svensk Mäklarstatistik

"Genom att förmedla ständigt uppdaterad branschinformation, nyheter, reportage, snack och inspiration vill vi stärka mäklarna i sin yrkesroll."

MäklarVärlden är en branschneutral tidning för Sveriges fastighetsmäklare och leverantörerna till dessa. MäklarVärlden fokuserar även på alla som har en studieinriktning som leder in i fastighetsmäklarbranschen. Total upplaga: mer än 8 600 ex. MäklarVärlden granskar mäklarföretagens strategi, lönsamhet och kundnytta. MäklarVärlden utkommer årligen med sex välmatade nummer .

Jenny Persson

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbete handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv – det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.
070-698 03 29.
jenny@maklarvarlden.se

Jonas Bergholm

Tidningsredaktör

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.
076-043 59 99.
jonas@maklarvarlden.se

Maria Forsström

Webbredaktör

Jag har varit journalist i över 20 år och är i jämförelse väldigt färsk i mäklarbranschen - ett år hittills har jag fått nöjet att arbeta med MäklarVärldens webb. Och jag har mycket kvar att lära. Men jag har redan samlat på mig en del nya insikter om en fascinerande, och ibland frustrerande, bostadsbransch som alltid är i rörelse.
maria@maklarvarlden.se

Gabrielle Hagman

Annonssäljare

Det händer något hela tiden vilket gör branschen väldigt spännande. Jag har arbetet med MäklarVärlden sedan 2013 och gillar det för att ämnet ligger mig väldigt nära. Jag har själv en bostadsrätt så jag gillar att ha koll på vad som händer och jag älskar att nörda lägenheter på Hemnet.
073-627 79 84.
gabrielle.hagman@mediakraft.se