Huset-Den 7 maj lades annonsen för vad som kan vara Sveriges billigaste hus upp på Hemnet. I småländska Ingatorp, utanför Eksjö, finns huset som lades ut till ett utgångspris av 30 000 kronor.

Annonsen fick eget liv i sociala medier och har nu närmare 80 000 visningar på Hemnet och budgivningen har satt fart. Huset förmedlas av Fastighetsbyrån i Eksjö, och i skrivande stund har 24 olika budgivare lämnat bud på huset, och senaste budet var 332 000 kronor. Så Sveriges billigaste hus är inte längre Sveriges billigaste hus.

Se bostadsannonsen:

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.