I början av året påbörjade Croisette och Boklok ett samarbete om förmedling av de senares nyproduktion.
Samarbetet var så lyckat att bolagen nu ingår ett långsiktigt ramavtal för att utöka samarbetet.

Per Svensson och Emelie Ekelund. BILD: Croisette

Avtalet kommer initialt att löpa på tre år med möjlighet till förlängning.

– Jag tycker att det känns väldigt roligt att vi tillsammans har nått fram till ett så bra samarbete och att vi verkligen ges möjlighet att jobba tillsammans som team, så att också mäklaren känner delaktighet i bostadsprojektet, säger Emelie Ekelund, sälj- och marknadschef på Boklok, i ett uttalande.

Efter att tidigare ha köpt Våningen & Villan har Croisette under året utökat sin mäklarverksamhet Croisette Home, som nu finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås med planer på att växa ytterligare. De hoppas att redan nu under hösten kunna ge besked om fler orter i Sverige.

– Vi är väldigt stolta över att få fortsatt förtroende av Boklok. Vi ser likheter i värderingar både ur mindre och väldigt stora perspektiv. Vi går in i detta samarbete med avsikten att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna, säger Per Svensson, grundare och vd för Croisette real estate partner.

Boklok är ett boendekoncept utvecklat av Ikea och Skanska som hittills har byggt närmare 14 000 bostäder i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien. De hade 2021 Sveriges nöjdaste kunder, enligt Prognoscentret.