Efter pandemiförskjutning kunde Notar nyligen äntligen hålla sin prisgala i Vinterträdgården på Grand Hotel. Det bjöds på trerättersmiddag, underhållning av livebandet Isaac and the Soul Company, och givetvis inte minst prisutdelning till årets vinnare i företaget.

Sanna Treijs, årets mäklare på Notar Awards.

Årets mäklare blev Sanna Treijs – som Mäklarvärlden intervjuade här – med en omsättning på strax över nio miljoner kronor. Dessutom blev hon årets löpare, det vill säga den med flest intag under året – 345 stycken. Hon säger själv i ett uttalande att hon håller tempot uppe med struktur, bra sömn ”och ett drömkontor med kollegor som ger mig energi att öka tempot varje dag”.

– Att bli årets mäklare är ett mål jag haft sedan 2016 när jag började jobba som mäklare och att äntligen ha fått uppnå det känns fantastiskt kul. Men jag hade tur att åter slutade där det slutade, hade det varit några veckor till så hade jag fått se mig besegrad, säger hon och syftar med det på kollegan och andraplatsens Eddie Can.

Årets kontor blev Solna/Sundbyberg.

Andra som fick ta hem priser under kvällen var bland andra Notar i Solna/Sundbyberg för årets kontor, Tobias Berger på kontoret i Huddinge för årets rookie och Johanna Dahlerus för årets raket.

Årets rookie Tobias Berger.

Dessutom firades en rad personer som jobbat tio år på Notar.