Eklund Stockholm New York stärker nu sitt team med två nya mäklare i form av Henrik Silver och Fredrik Magnusson.

Niklas Berntzon, Henrik Silver och Fredrik Magnusson. BILD: Eklund Stockholm New York

Henrik Silver har mäklat sedan 2018 och har bland annat på meritlistan att han sålt flest villor i Saltsjöbaden 2023, utöver att han under karriären både utsetts till Årets rookie och Årets mäklare.

Han har en bakgrund i PR och event vilket gett honom en förmåga att göra snackisar av sina objekt. Som uppvuxen i Nacka och själv bosatt i just Saltsjöbaden kan han sina områden utan och innan.

– Rekryteringen av Henrik Silver befäster Eklund Stockholm New Yorks position som ledande aktör inom fastighetsmäkleri och signalerar företagets satsning på att erbjuda högsta möjliga kompetens och service till sina kunder, säger Niklas Berntzon, en av Esnys grundare, i ett uttalande.

Fredrik Magnusson å sin sida har ”på kort tid skapat sig ett namn tack vare ett exceptionellt nätverk, helhjärtat engagemang och outsinlig energi”. Parallellt med ekonomistudierna på Lunds universitet läste han mäklarutbildningen och jobbade som assistent på Esny. Det gav både yrkeserfarenhet och en möjlighet att anamma bolagets DNA.

– Rekryteringen av Fredrik stärker ytterligare teamets fantastiska kompetens. Med Fredriks bakgrund och meriter känns det helt rätt att han blir en del av marknadens främsta team, säger CEO Christian Colfach.