Adam Sörensen. BILD: Notar

Efter att under sina mäklarstudier fantiserat om att få jobba på mäklarfirman Notar har Adam Sörensens dröm gått i uppfyllelse. Han är nu nyanställd på kontoret i Västerås.

– Jag gick ofta förbi deras kontor och såg ett ungt och drivet gäng som alltid verkade prestera på topp. Jag gick och drömde om att någon dag kanske jag får arbeta där och här är vi i dag, efter många år av hårt slit och uppoffringar har mina ”fördomar” och det unga och drivna gänget besannats, säger han själv i ett uttalande.

Adam Sörensen säger att man ju blir som man umgås och att han under sin praktik fick lära sig att tillgänglighet och vilja är saker man kommer långt på. Tidigare jobbade han i byggbranschen i tio år, med många egna och stora projekt från gruskorn till färdig byggnad.

– Det gör mig i dag till en exemplarisk problemlösare, men jag har också lärt mig att även alltid arbeta med återkoppling och föra dialoger med alla de inblandade.