Efter att ha tillbringat ett decennium på Husman Hagbergs kontor i Sollentuna är den förlorade sonen Johan Styrsvik nu på väg hem till födelseorten Karlskrona igen.

Han tar över kontoret efter Peter Olsson som driver det i dag, och som blir kvar.

– Från och med första januari 2022 är jag på plats. Förutom att vi blir en mäklare till, det vill säga jag, blir det inga större förändringar. Men självklart tar jag med mig mina erfarenheter från tio år i Stockholmsområdet och kommer att satsa mycket på att stärka teamet och behålla det familjära, säger han själv i en kommentar.

Husman Hagbergs vd Fredrik Kjell säger att Johan Styrsviks meritlista talar sitt tydliga språk.

– Han är född till fastighetsmäklare. Det ska bli oerhört intressant att följa hans utveckling nu när han återvänder till sin hemstad Karlskrona.