Nu går Objekt 360 samman med Husfoto, efter en lång tids nära samarbete, rapporterar de i ett pressmeddelande.

Objekt 360 är främst inriktade på tekniska lösningar som virtuella bostadsvisningar och digital styling, medan Husfoto är leverantör av professionell fastighetsfotografering. Partnerskapet har pågått sedan 2016 men nu går de alltså samman med omedelbar verkan.

Husfoto går ihop med…

De finns redan i Sverige och Norge men vill nu etablera sig i samtliga nordiska länder.

– Detta är ett stort steg i våra planer för expansion på den nordiska marknaden. Objekt 360 delar våra grundvärderingar och öppnar nya dörrar för våra fotografer, så vi ser naturliga synergieffekter med affären, säger Fredrik Lindström, vd för Husfoto, i ett uttalande.

…Objekt 360 för att ta över Norden.

Husfoto förvärvar med detta 100 procent av aktierna i Objekt 360, men de kommer även fortsatt att verka under varsitt varumärke.

– Vi har haft ett framgångsrikt samarbete sedan flera år tillbaka och med ett gemensamt ägande kan vi nu ta det till nästa nivå. Vår ambition är att vara Nordens bästa partner för fotografer, mäklare, fastighetsägare och bostadsutvecklare, säger Alexander Dahlbacka, marknadschef på Objekt 360.