Peter Roosvall, grundare och ägare Roosvall’s och Gabriel Karleving, franchisetagare HusmanHagberg Costa Calida/Murcia och Torrevieja/Alicante

Restaurangentreprenören Roosvall’s inleder ett samarbete med HusmanHagberg i Costa Calida/Murcia och Torrevieja/Alicante.

Roosvall’s är en restaurangentreprenör som valt en helt egen väg på den spanska marknaden. Grundaren och ägaren Peter Roosvall berättar om sitt koncept:

– Vår ambition är att bygga den första restaurangkedjan i Europa där man lagar all mat från grunden. Inga genvägar, inga halvfabrikat – bara ekologiskt, klimatsmart och närproducerat. Till skillnad från många andra bygger vi vår restaurangkedja och våra kundrelationer genom kunskap, medvetenhet och kompetens. Vi kan fortfarande leverera fast food men vi gör det lite på vårt egna Roosvall’s sätt; lite tvärtom, lite långsammare och med genomgående toppkvalitet.

Han fortsätter:

–  Vi vill själva äga fastigheterna där våra restauranger ligger, men vi är duktiga på att laga mat och att hitta närproducerade råvaror och viner av bästa kvalitet och fastighetsmarknaden är inte vårt gebit. Där blir HusmanHagberg med sin kompetens en viktig partner. Genom HusmanHagberg får vi exakt den hjälp vi behöver med allt från att hitta själva fastigheten till expertis inom juridik, finansiering och byggnation.

– På HusmanHagberg är vi otroligt glada över att inleda ett nära samarbete med en partner som har samma värderingar och målsättning som vi när det kommer till kund, miljö och hållbarhet, säger Gabriel Karleving, franchisetagare för HusmanHagberg Costa Calida/Murcia och Torrevieja/Alicante.