Alicia Edelman har en ny franchisetagare i Subhan Kaki.
Han kliver in med fokus på Södermalm och Gamla stan, och ser det som ett naturligt steg i karriären.

Subhan Kaki och Gisela Bruem Cedergren. BILD: Alicia Edelman

– När jag skulle starta franchise var Alicia Edelman det självklara valet för mig. Här är man orädda, innovativa och fokus ligger på att förändra branschen, säger Subhan Kaki själv i ett uttalande.

Han säger att det är resultatet av många års hårt arbete och engagemang som nu lett honom till positionen.

– Valet att bli franchisetagare på Södermalm och Gamla stan var givet för mig. Det är ett stort område med runt 4000 försäljningar per år, vilket skapar en tuff konkurrens. Det är något som varje dag sporrar mig att ta ny mark och leverera en service utöver våra kunders förväntningar.

Subhan Kaki har över femton års erfarenhet från ledarskap, både som säljare i andra branscher och som mäklare.

– Redan under mitt första helår som mäklare sålde jag över 100 objekt. När det kommer till förhandlingar har jag lång erfarenhet inom flera olika branscher av komplexa affärer som jag rott i hamn, säger han.

Teamet på Södermalm och Gamla stan kan, säger han, räkna med ett aktivt ledarskap som bygger på ”erfarenhet, tillit och mod”.

– Laget före jaget!

Gisela Bruem Cedergren är vd för Alicia Edelman och säger att de är glada över att det är just Subhan Kaki som blivit deras franchisetagare.

– Han har en gedigen erfarenhet från försäljning, bolagsdrift och ledarskap, men det som var helt avgörande i vårt val var hans personlighet, värdegrund och trygghet.