Erik Olsson har fått tre nya medarbetare, två i Stockholmstrakten och en i Sundsvall.

Madeleine Torevall, Michael Lindgren och Elena Gomez. BILD: Erik Olsson

I Stockholmsregionen hittar vi Madeleine Torevall på Värmdö, där hon fortsätter sin karriär efter att ha både mäklat inom andra firmor och drivit sitt eget kontor. Hon är född i Dalarna med bor på Värmdö sedan många år, och ser fram emot att följa Erik Olssons utveckling inifrån.

I en annan kranskommun, Haninge, finns Elena Gomez som har lång erfarenhet inom yrket och en bred kunskap präglad av noggrannhet och engagemang. Hon är mån om riktigt nöjda säljare för att få både fler rekommendationer och återkommande kunder.

Sist men inte minst har Västernorrland fått en ny kollega i Michael Lindgren, som går till kontoret i Sundsvall med fokus på Njurunda. Han uppskattar att Erik Olsson är så resultatorienterat, med en genomtänkt struktur som ger goda förutsättningar att lyckas. Kontoret har tydliga gemensamma mål alla vill uppnå tillsammans, vilket enligt Michael Lindgren ger både bra resultat och roliga arbetsdagar.