BILD: Serneholt Estate

Nu öppnar Serneholt Estate nytt kontor i Torrevieja på Costa Blanca i Spanien. Bakom spakarna står Anders Zanton, med en bakgrund i varumärkesbyggande på flera olika företag.

Nu ser han fram emot att få Serneholt Estate att växa i Costa Blanca-området.

– De är ett känt varumärke i Spanien, och deras framgångar både på solkusten och Kanarieöarna är en av anledningarna till att jag ville vara med och utveckla det på Costa Blanca de kommande åren, säger han själv i en kommentar.

Det första kontoret i området är redo, och en av mäklarna är Lena Kock som var franchisetagare för Husman Hagberg i Gävle i åtta år innan hon flyttade till Spanien.

– Jag är helt säker på att Anders har en syn på vår affärsmodell som kommer att utveckla både vår service och kundnöjdhet och göra vårt varumärke starkt redan från start på Costa Blanca, säger vd:n Fredrik Serneholt.

Samtidigt är det förändringar på byråns kontor i Fuengirola, med en ny ägare i form av Johan Thorsell. Han kommer med bred erfarenhet från fastighetsbranschen efter att ha drivit ett framgångsrikt fastighetsutvecklingsföretag i Stockholm i över 30 år, med bland annat Högfjällshotellet i Sälen på cv:t.

Men nu lämnar han snön för de soliga stränderna på solkusten, beredd att ta kontoret till nästa nivå tillsammans med sin fru Malin som tar rollen som administratör.

– Min fru och jag är peppade inför den här nya utmaningen och möjligheten att bidra till Serneholt Estates arbete, säger Johan Thorsell.