Johanna Wemmel. BILD: High Estate

Mäklarsystemet High Estate som jobbar mot mäklare och mäklarföretag har rekryterat Johanna Wemmel som Account manager. Hon kommer närmast från rollen som säljchef på den nyetablerade bostadssajten Nya Boendet.

Johanna Wemmel började, efter att tidigare ha varit i eventindustrin, sin mäklarkarriär på Svensk Fastighetsförmedling för snart ett decennium sedan. Därefter har hon bland annat varit på Mäklarhuset och franchisetagare på Svenska Mäklarhuset.

Att utveckla och förädla varumärken ligger henne varmt om hjärtat och hon brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

– Jag är så glad och förväntansfull inför mitt nya uppdrag. High Estate erbjuder en fantastisk tjänst såväl för den enskilda mäklaren som för den mäklarbyrå som vill fokusera på själva bostadsaffären, säger hon själv i ett uttalande.

Jan Corneliusson är vd för High Estate:

– Johannas gedigna erfarenhet från mäklarbranschen är ett fint tillskott till vårt team. Jag ser fram emot vårt samarbete.