Erik Olsson öppnar nytt kontor i Söderhamn.
Det är Josefine Blomqvist och Max Bergström, redan kända mäklare på orten, som nu byter flagg till EO.

Josefine Blomqvist och Max bergström. BILD: Erik Olsson

Erik Olsson rapporterar att det nya kontoret i Söderhamn redan från början har runt en tredjedel av marknaden, något som rimmar med strategin att bara öppna kontor där man tror sig kunna växa till en av de största aktörerna.

Josefine Blomqvist har mäklat i åtta år och innan dess varit mäklarassistent, och med sig har hon Max Bergström som varit i yrket i tre år. Båda är kända profiler sedan tidigare, och Max Bergström är dessutom bandyspelare på elitnivå när han inte förmedlar bostäder.

Duon har dock inga avsikter att vila på lagrarna utan vill växa. De har en assisterande koordinator i Emelie Härdin och kommer att rekrytera fler mäklare till det nya kontoret.

– Det är jätteroligt att få vara med om att starta ett nytt kontor och jag har längtat efter den här chansen. Vi inser att vi måste arbeta riktigt hårt, men nu får vi göra det på vårt sätt, säger Josefine Blomqvist i en kommentar.

Att Erik Olsson redan har kontor i närliggande Gävle och Hudiksvall hindrar inte att de arbetar i resten av landskapet om de vill eftersom det inte finns några geografiska restriktioner.

– Vi är jättetaggade på att vi får röra oss i hela Hälsingland. Tidigare har vi varit begränsade till Söderhamn. Vi har haft att göra, men nu både vill och kan vi göra mer, säger duon som precis flyttat in i ett nyrenoverat kontor mitt i centrum.