Erik Olsson höll nyligen sin årliga gala på Steam Hotel i Västerås. Medbjudna var 300 anställda från runtom i hela Sverige, vilka fick konferens, spa och galamiddag för att fira 2023 års framgångar.

Årets gala bjöd på trerätters, musikunderhållning med show och dans och inte minst prisutdelningar.

Emilia Rosén. BILD: Erik Olsson

Årets EO-mästare blev mäklardrottningen Emilia Rosén i Stockholm med motiveringen ”Med flest sålda bostäder, högst omsättning och störst i sitt fokusområde samt alltid på topplistorna för kundnöjdhet är denna superkvinna obesegrad även detta år”.

– Det är en fantastisk ära att vinna dessa priser ännu en gång. Mina framgångar bygger på hårt arbete, nöjda kunder och en mäklartjänst som är transparent i alla avseenden. Att arbeta strukturerat och att vara påläst är nyckeln till framgång, säger Emilia Rosén själv i en kommentar till vinsten.

Utnämningen Årets kontor bytte tillfälligt namn till Årets stad, där samtliga kontor i Malmö prisades med motiveringen ”Tuff, tuffare, tuffast – då är ni som bäst. 2023 var ett tufft år för många mäklare, men Erik Olsson har aldrig varit starkare. Våra mäklarföretag i Malmö har en gemensam marknadsandel på över 20 procent. Tillsammans är våra bolag Mästarnas mästare i Malmö”.

Andreas Andersson och Erik Olsson. BILD: Erik Olsson fastighetsförmedling

Andreas Andersson fick fungera som representant för alla Malmökontor när han gick upp på scenen för att hämta priset, ur handen på Erik Olsson i egen hög person.

Bland övriga vinnare fanns Martin Chruzander som blev Årets företagare Tillväxt och Leif Östlund som blev Årets nykomling.

Martin Wickström är vd på Erik Olsson och säger att medarbetare som trivs utför ett bättre jobb med en arbetsglädje som smittar av sig på kunderna.

– Vi vill alltid imponera på vår omgivning och kompromissar inte i vårt arbete.