På onsdagen öppnade Svenska Mäklarhuset åtta nya kontor i ett svep, i en del av planen att expandera vidare ute i landet.
Det efter att kedjan ursprungligen haft fokus i Stockholmsregionen.

Nya franchisetagare på Svenska Mäklarhuset. BILD: SMH

De nya SMH-kontoren ligger i Trollhättan, Vänersborg, Ale, Lilla Edet, Norrtälje, Vaxholm, Sundsvall och Markaryd.

– Vi är väldigt glada och positiva till att stärka upp kedjan ytterligare med dessa kontor. Vi har haft fokus på att expandera, inte minst i Västra Götaland, säger Michael Meyer, vd på SMH, i ett uttalande.

 

– Alla de franchisetagare som nu kommer att representera Svenska Mäklarhuset står för kvalitet och ett stort engagemang, precis som vi alltid har gjort. Vi kommer fortsätta att söka efter rätt personer att växa med oss.

Sofia Arvidsson är en av de franchisetagare som nu representerar SMH, och är den som rattar kontoren i Trollhättan och Vänersborg.

– Att vi nu går över till SMH känns verkligen kul och spännande. För oss har det varit väldigt viktigt att vara en del av rätt kedja som har samma värderingar som vi själva har, men också en kedja som har framtiden för sig. Det känns som att vi verkligen har hittat rätt, säger hon.

Kontoren kommer att vara aktiva från mitten av april.

Samtidigt meddelas att kommersiella fastigheter är ett viktigt ben som ska fortsätta erbjudas och utvecklas i företaget.