Notar öppnar nu sitt femte och sjätte kontor för året, och det i Vallentuna norr om Stockholm samt i Karlstad.

Maja Stolpe och Joel Hjelm öppnar i Vallentuna. BILD: Notar

I Vallentuna är det Maja Stolpe och Joel Hjelm som slår upp portarna. Duon har det senaste året utöver att ha arbetat som mäklare också utbildad och coachat mäklare runtom i hela landet genom sitt egna bolag.

Till det nya kontoret i Karlstad rekryteras Adam Varberg som franchisetagare. Han är redan en av de mest säljande mäklarna i staden.

Adam Varberg öppnar i Karlstad. BILD: Notar

– Det gör honom till det självklara förstahandsvalet för många köpare och säljare. Notar är den mäklarkedja som säljer flest objekt per mäklare och det finns en hög efterfrågan från mäklare att vara en del av den framgången, säger Notars försäljningschef Daniel Karlsson i en kommentar.

– För mäklare med höga ambitioner som vill ta flera steg upp i sin karriär är vi glada att kunna erbjuda den möjligheten.

Adam Varberg själv ser fram emot den nya utmaningen.

– Det är en fantastisk möjlighet. Är övertygad om att kombinationen av teamets erfarenhet och Notars starka varumärke kommer att erbjuda kunderna en förstklassig mäklartjänst. Vi ser fram emot att öppna kontoret i Karlstads bästa läge 1 juni, säger han.