Fastighetsbyrån välkomnade 15 nya kollegor i mars, både till huvudkontoret och till svenska och spanska kontor.
Ytterligare två blev franchisetagare, och fyra andra delägare.

Khaibar Khisrawi, Angel-Eye Andersson, Jesper Havsberg och Magnus Eklind. BILD: Fastighetsbyrån

En av de nyanställda är Khaibar Khisrawi som nu hittas på kontoret på Hisingen i Göteborg.

– Jag kommer senast från Mäklarhuset i Mölndal där jag jobbat sedan jag fick min registrering förra året. Den absolut främsta anledningen till att jag valde Fastighetsbyrån är varumärket, säger han själv.

Den första tiden har varit superbra, menar han.

– Kollegorna är jätteduktiga och man lär sig mycket av dem. Vi har både erfarna och hungriga mäklare och miljön på kontoret är verkligen grym, säger Khaibar Khisrawi.

På Kungsholmen i Stockholm finns Angel-Eye Andersson som är oerhört motiverad över sin nya roll som koordinator.

– Jag ser verkligen fram emot att ta itu med de utmaningar och möjligheter som den medför. Med mycket erfarenhet av kundbemötande är jag redo att ta mig an utmaningen att stödja bästa teamet på Kungsholmen, säger hon.

Jesper Havsberg är nyanställd mäklare på kontoret i Dals-Ed och Bengtsfors. Han kommer närmast från en roll som franchisetagare på Askengren i Strömstad och ser nu fram emot att hjälpa alla kunder på sitt nya kontor.

Bland de nya franchisetagarna finns Magnus Eklind på kontoret i Norrköping.

– Jag har varit på Fastighetsbyrån sedan 2009 och har stortrivts redan från start. Nu har jag fått möjligheten att gå in som franchisetagare, vilket jag ser som ett stort äventyr. Jag tror på en ljus och spännande framtid, säger han.

Övriga nya är Molly Bohlin, koordinator Hässleholm; Magnus Engdahl, mäklarstuderande Göteborg – Innerstad – Östra centrum; Linda Engström, koordinator Torsby; Edina Hasic, praktikant Göteborg – Innerstad – Östra centrum; Fabian Landstedt, fastighetsmäklare Linköping; Pablo Navas, intagare; Nerja Linda Persson, koordinator Staffanstorp; Linn Petrén, kommunikationsspecialist huvudkontoret; Nathalie Regestad, koordinator Örebro; Madeleine Risberg, koordinator Piteå; Ida Sandberg, koordinator Uppsala och Carina Staaf, koordinator Örebro. Nya delägare är Christer Hellman – Lagos; Labinot Aruqaj – Göteborg – Eriksberg; Ola Nilsson – Hörby och Felipe Osorio Åström – Södermalm. Och ny franchisetagare utöver Magnus Eklind är Göran Aadland i Lagos.