Nu har Erik Olsson anlitat tre nya fastighetsmäklare, varav en redan varit anställd hos dem under sina studier, och en har halva familjen i företaget.

Rasmus Elfström, Celine Håkansson och Mikael Jeppsson. BILD: Erik Olsson

Rasmus Elfström är den som är precis färsk som mäklare, men han har redan hunnit vara på kontoret på Kungsholmen i Stockholm medan han studerade. Han stannar gärna för att behålla kollegorna han blivit vän med under tiden, och för att få tryggheten i ett etablerat varumärke.

Mikael Jeppsson å sin sida vet vad han ger sig in på nu när han börjar som mäklare på Erik Olssons kontor i Kungsbacka. Detta då hans dotter redan jobbar där, och hans bror är franchisetagare i Hovås.

Han beskriver sig som målinriktad och pålitlig, och ser Erik Olsson som ett företag som prioriterar kvalitet före kvantitet.

Också Celine Håkansson är ny i branschen och tar sina första mäklarsteg på kontoret i Staffanstorp. Hon tror att metoden på byrån i kombination med de fantastiska kollegorna kommer att ge henne riktigt nöjda kunder.