Nu har Erik Olsson anlitat en ny trio, två färska till Stockholmstrakten och en återvändare i Bollebygd.

Jennifer Ström Soussi, Mikael Österberg och Cecilia Carlhson. BILD: Erik Olsson

På kontoret i Värmdö hittas nya mäklaren Jennifer Ström Soussi, som vet vad hon ger sig in på eftersom hon arbetat som mäklarassistent parallellt med studierna. Det har gett henne möjlighet att följa mäklarna på deras olika arbetsuppgifter. Hon drivs främst av kundnöjdhet och ser fram emot att följa sina kunder vart än de flyttar.

Mikael Österberg börjar på Erik Olsson med fokus på Haninge och Vendelsö. Han har tidigare arbetat med försäljning och har lång erfarenhet av både förhandling och ledarskap. Nu har han skolat om sig till mäklare och blivit en del av varumärket som han tycker står för ärlighet och exklusivitet.

Och sist men inte minst återvändaren Cecilia Carlhson. Redan 2006 började hon på Erik Olsson men återvänder nu för att koncentrera sig på Bollebygd. Hon tycker att det ska bli kul att kombinera uppföljning och struktur med att tänka utanför boxen, och målet är att ge kunderna bäst betalt.