Notar, som häromsistens tog hem priset som Årets mäklarkedja än en gång på Guldhemmet, expanderar vidare. Nu genom att öppna nytt kontor i Lund tillsammans med några av Sveriges främsta mäklare.

Yosef Halim, Markus Hedhill och Simon Wall Sanktnovius. BILD: Notar

De nya franchisetagarna är Yosef Halim, Markus Hedhill och Simon Wall Sanktnovius, som tillsammans förmedlat över 350 objekt under 2023.

– Yosef Halim var nominerad till Årets lägenhetsmäklare på Guldhemmet och är trea i Sverige. Även Simon sålde sjunde bäst i Sverige förra året. Detta har verkligen ekat i många delar av Mäklarsverige, säger Daniel Karlsson, försäljningschef på Notar.

Notar har länge haft för avsikt att etablera sig i Skåneregionen och trions anslutning stärker närvaron på den lokala marknaden.

– Deras kompetens och engagemang kommer säkerställa att våra kunder i Lund och närliggande områden får bästa möjliga service och resultat, säger Daniel Karlsson.

Yosef Halim är entusiastisk inför den nya utmaningen.

– Att bli en del av Notar och öppna vårt kontor i Lund är en fantastisk möjlighet för oss. Vi är övertygade om att kombinationen av vår erfarenhet och Notars starka varumärke kommer att erbjuda kunderna en förstklassig mäklartjänst, säger han.