Föreläsningar, prisutdelningar, fest och en vd nedstigande från taket var några av programpunkterna på Fastighetsbyråns kickoff.

BILD: Fastighetsbyrån

Över 1200 medarbetare på Fastighetsbyrån samlades på Elmiamässan i Jönköping för företagets kickoff. Temat var ”Shaping tomorrow” med spaningar och framtidshopp som den röda tråden – och apropå trådar så användes dessa även för att fira ned vd Johan Engström från taket som inledning. Den gudalika nedstigningen ackompanjerades passande av en lokal gospelkör.

Därpå blandades föreläsningar med gameshow innan det blev middag och prisutdelning.

Årets mäklare blev som vanligt Peder Ledin från kontoret i Boden – det var sjunde gången i rad han kammade hem den utmärkelsen.

– Jag är självklart oerhört stolt över min prestation som inte kommer gratis. Långsiktighet, affärsmässighet och fokus på goda relationer gör att jag även under den rådande marknad, tillsammans med mitt team, kan fortsätta prestera fantastiska resultat över tid med nöjda kunder. Att vara en inspiration och förebild till framtidens mäklare är något jag verkligen brinner för, säger Årets mäklare själv i en kommentar.

Ett annat prestigefyllt pris är Årets kontor som gick till Öland, vilka enligt vd:s motivering är ett ”starkt sammansvetsat gäng som under lång tid presterat på hög nivå och varit den klara marknadsledaren”.

BILD: Fastighetsbyrån

Ölandskontorets franchisetagare Erica Bertilsson säger att de är glada och stolta över priset.

– Sedan så är det så klart extra roligt att vi på lilla Öland kan hävda oss på den största mäklarscenen i landet.

När prisutdelningen var över blev det musikquiz, dj-battle och singalong, och A show larger than life med David Lindgren stod för underhållningen.

– Ännu en gång slås jag av hur starka vi är när vi samlar Sveriges största mäklarföretag på en och samma plats och det blir påtagligt hur många enskilda individer som är med och bidrar till vår gemensamma framgång, säger Johan Engström i en kommentar.

Samtliga vinnare

Årets kontor: Fastighetsbyrån Öland
Årets mäklare: Peder Ledin, Boden
Årets rookie: Tobias Sandström, Umeå
Årets ledare: Tony Jergos, Norra Botkyrka/Salem
Årets småhusmäklare: Peder Ledin, Boden
Årets bostadsrättsmäklare: Yosef J. Lahlou, Farsta/Högdalen/Skogås
Årets nyproduktionsmäklare: Andreas Hansen, Lund
Årets koordinator: Carina Rapp, Knivsta
Guldklubben: 27 mäklare ingår nu i den exklusiva Guldklubben med över 29 miljoner i intäkter de senaste sju åren.