Nu lanserar bostadsportalen Boneo ett internt pris, Boneo Awards, som firar den mäklare, det kontor och den ambassadör som varit mest flitiga och lyckats bäst på sajten under året. Och mer ska det bli.

– Med Boneo Awards vill vi hylla årets vinnare och även få fler att upptäcka Boneos smarta arbetssätt och verktyg, säger Caroline Nilsson, Head of commercial operations på Boneo, i ett uttalande.

Planen är att utöka prislistan kommande år, men detta år omfattas Årets mäklare, Årets kontor och Årets ambassadör.

Vinnare av Årets mäklare 2023 är en figur känd för många, många andra utmärkelser – Daniel Adelsson på Bjurfors i Mölndal.

Daniel Adelsson. BILD: Boneo

Motiveringen är att han är den som under året publicerat flest till salu-annonser på sajten. ”Med stor skicklighet har Årets mäklare visat upp en imponerande förmåga att leverera resultat som överträffar allas förväntningar”, noterar Boneo.

Det kontor som publicerat flest annonser är Mäklarhuset i Norrtälje. ”Mäklarhuset Norrtälje har ett enastående försäljningsresultat, ett starkt mäklarteam och en hög solid marknadsandel på sin ort. Ett kontor att inspireras av!” lyder motiveringen till priset.

Mäklarhuset i Norrtälje. BILD: Boneo

För Årets ambassadör har Boneo sammanställt parametrar som högt engagemang, medverkan i fokusgrupper och en villighet att testa företagets nya tjänster.

Vinnaren blev Johan Leijonhufvud som driver Leijonhufvuds fastighetsbyrå i Uppsala, med motiveringen:

Johan Leijonhufvud. BILD: Boneo

”Årets ambassadör går till den mäklare som med gott partnerskap, entusiasm och professionalism under året arbetat på att på bästa sätt skapa värde för sina kunder med hjälp av Boneo. Med ett fantastiskt engagemang och otroligt driv har Årets ambassadör fört Boneos varumärke framåt.”

– Stort grattis till alla vinnare! Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med våra kunder och ser fram emot nästa Boneo Awards. Detta är bara början, låter Filip Ullhag, Customer success manager på Boneo, hälsa i uttalandet.

Vinnartrion hyllas med diplom och blommor.