Det blev fastighetsmäklare Adam Lindh på Mäklarhusets Uppsala & Knivsta-kontor som segrade i klassen Årets Mäklare 2023. Driv, långsiktighet och strukturerat arbete är framgångsnyckeln, menar Adam.

Adam Lindh är den mäklare på Mäklarhuset som hade högst omsättning under 2023. Han premieras nu med utmärkelsen Årets Mäklare, en prestation han jobbat hårt för. Och han kan vara dubbelstolt. Det är andra gången han kniper segern.

– Det är superkul, särskilt nu när det har varit en tuff marknad. Att vinna i år är därför ett kvitto på att jag ligger i framkant, även om omsättningen var större under 2022, säger Adam.

År 2019 blev Adam vald till Årets Rookie, och därefter har han gått från klarhet till klarhet.

– Mitt första år var jag mest på kontoret, och många såg att jag ville utmanas. Jag visade intresse för siffror och var en inspiration för andra. Så redan året senare, år 2020 blev jag delägare, ja, det gick fort.

En bekräftelse på att göra rätt
Adam har alltid varit ödmjuk i sina förväntningar på framgång samtidigt som prestationen har varit viktig. Att han vann en utmärkelse redan 2019 gav honom bekräftelse på att räcka till.

– Det viktigaste för mig har varit att göra allt jag kan, vara nöjd med min insats och snabbt komma igång med karriären.

Adam berättar att han drivs av att alltid göra det han ska till 110 procent och att vara dedikerad i sitt uppdrag.

– Drivet kommer naturligt och det var därför jag också valde yrket. Det är superroligt att göra affärer och jag gillar företagsamheten. De små projekten man jobbar med och möten med människor. Och jag älskar bekräftelsen när kunderna kommer tillbaka.

Långsiktighet a och o
På frågan om han har något framgångsknep svarar Adam att han tror på att ha drivet och ett långsiktigt perspektiv.

– Gå upp varje dag och gör det du kan, oavsett om det är tufft eller enkelt. Var effektiv när du jobbar och få ut det bästa möjliga. Var strukturerad och gör inga misstag. Träning är viktigt för mig för att orka jobba så mycket och ha fokus. Den disciplinen att ta sig iväg till gymmet, liknar också mäkleriet, avslutar Adam Lindh.

Vad har du för dold talang?

– Jag tycker om att ha något renoveringsprojekt på gång. Även om jag jobbar mycket så tycker jag om att sysselsätta mig på fritiden. Detta är också något som har gett mig mycket kunskap som varit användbart i mitt yrke.