Mäklarhuset hade kickoff och passade på att belöna sina medarbetare för utmärkta prestationer under 2023.

Adam Lindh, en av Årets mäklare. BILD: Mäklarhuset

Priset som Årets mäklare gick till Christian Johansson från kontoret i Gislaved för högst antal försäljningar, och Adam Lindh från Uppsala för högst omsättning.

– Det är superkul. Särskilt nu när det har varit en tuff marknad. Att vinna i år är därför ett kvitto på att jag ligger i framkant, även om omsättningen var högre 2022, säger Adam Lindh.

Utmärkelsen Årets rookie gick till Tobias Willhardt från Brommakontoret som gjorde sitt första helår som mäklare 2023. Han tar hem både flest antal sålda objekt och högst provision.

– Det är en fantastisk känsla. Målet att bli Årets rookie har stått på en lapp under hela året, jag har sett den varenda dag och påmint mig om att jag ska jobba för detta, säger han själv.

Årets kontor – Halmstad. BILD: Mäklarhuset

Den prestigefulla utmärkelsen Årets kontor gick till Halmstad som på ”ett föredömligt sätt utvecklat sin verksamhet under 2023”, samtidigt som Stockholms innerstad prisades som årets raketkontor för att ha vuxit mest i omsättning.

– Att öka omsättningen med imponerande 31 procent på Kungsholmen, en av Sveriges tuffaste bostadsmarknaden, och dessutom i en tid där branschen tappar i volym, är helt fantastiskt, säger vd:n Pernilla Schörling om deras bedrift.

Mäklarhuset har också infört ett nytt pris för den person eller det team som på ”ett föredömligt sätt bidragit till att stärka den kollektiva kraften i kedjan”.

– Det handlar om insatser som är utöver det förväntade och som främjar en kultur av lärande och att bidra till en högre standard. Centralt för Mäklarhuset är att dra nytta av all lokal kompetens som finns naturligt i kedjans struktur, säger Pernilla Schörling.

Stolt vinnare blev Sandra Johansson från kontoret i Uppsala som hyllades för att hon bidragit med både engagemang och kompetens i flera viktiga utvecklingsprojekt.

Kickoffen blev en ”minnesvärd och inspirerande tillställning”.

Samtliga pristagare på Mäklarhusets kickoff:

Årets mäklare, omsättning – Adam Lindh, Uppsala

Årets mäklare, antal försäljningar – Christian Johansson, Gislaved

Årets rookie –Tobias Willhardt, Bromma

Årets ledare – Lena Svartström, Stockholms Innerstad

Årets tipsare Nordea – Kais Ghedamsi, Täby-Danderyd

Årets intagsmäklare – Eric Randlert, Visby

Årets mäklare Spanien – Andreas Strindholm, Marbella

Årets mäklarassistent – Matilda Janzén, Norrköping

Årets team player – Malin Kårlin, Norrtälje

Årets kraft – Sandra Johansson, Uppsala

Årets kontor – Halmstad

Årets raketkontor – Stockholms Innerstad – kundteam Kungsholmen

Årets kontor med nöjdast kunder – Karlshamn