Måns Zelmerlöw leder showen när branschen hyllas på Guldhemmetgalan den 7 mars.

Måns Zelmerlöw, född den 13 juni 1986 i Lund, svensk sångare, låtskrivare och programledare. BILD: Magnus Ragnvid.

Snart är det äntligen dags för den femte upplagan av Guldhemmet – Sveriges största bostadsgala och ett initiativ från Hemnet som hyllar och sätter strålkastarljuset på extraordinära prestationer bland fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från året som gått. Nu är det sista chansen att säkra din biljett till galan.

Guldhemmetgalan äger rum den 7 mars i vackra Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Under kvällen delas priser ut till totalt tio vinnare, varav fyra priser baseras på Hemnets försäljningsstatistik medan vinnarna av övriga priser utses av Guldhemmets eminenta jury och baseras på nomineringar.

Utöver en spännande prisutdelning kommer det att bjudas på underhållning, lyxig trerättersmiddag och dryckespaket – och såklart en efterfest!

Den 2 februari presenterades årets finalister på Guldhemmets Instagramkonto @guldhemmet. Vinnarna tillkännages den 7 mars på Guldhemmetgalan.

Du hittar mer information om galan och biljetter på guldhemmet.se.

Hej Emma Holke! Du jobbar på Hemnet och är projektledare för galan. Hur ser arbetet ut kring att arrangera Guldhemmet denna gång?
– Det här blir den femte upplagan av Guldhemmet och i år har vi valt att återbesöka Vinterträdgården där vi arrangerade galan första året och som är en favorit bland många gäster. 2023 var ett utmanande år på många sätt och därför känns det mer angeläget än någonsin att skapa en fantastisk kväll för att samla och hylla branschen.

Några nyheter på gång?
– Galan bjuder alltid på överraskningar, men något som jag är extra stolt över i år är att en av Sveriges mest framstående programledare och artister kommer att leda galan – nämligen Måns Zelmerlöw med husband.

Den 7 mars är det dags för den femte upplagan av Hemnets bostadsgala Guldhemmet, som äger rum i vackra Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Biljetter och mer om galan hittar du på guldhemmet.se – länk i bild.

Vinn två biljetter till årets gala (värde 6 000 kronor)

Svarar du rätt på frågorna här har du chans att vinna biljetter till galan. Mejla dina svar till jonas@maklarvarlden.se under ämnet ”Tävling 01” senast 23 februari. Vi lottar ut två biljetter till en vinnare. Glöm inte dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

Fråga 1: Vilken seriefigur förknippar man med kraftuttrycket Bomber och granater?

1 Kapten Haddock.

X Tarzan.

2 Fantomen.

Fråga 2: Måns Zelmerlöw ska leda årets gala. Vad heter låten han vann Melodifestivalen med 2015?

1 Elegi.

X Heroes.

2 En händig man.

Fråga 3: Hemnet arrangerar Guldhemmet. När startades Hemnet?

1 1990.

X 1998.

2 2005.

*   *   *

Grattis Anders!

Rätt svar i förra numrets tävling var: 1 En ansvarsförsäkring krävs för att bli registrerad som mäklare (1), 2 Liza Nyberg var på MäklarVärldens omslag nummer 1, 2019 (X), 3 Typ 1-diabets kallas också ungdomsdiabetes (2). Grattis, säger vi till Anders Larsson som vunnit boken ”Husdrömmar” av Gert Wingårdh.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.