Merna Majid, Patrik Nylén, Josephine Stern, Alexander Sjödin och Alexander Yossef. BILDER: Fastighetsbyrån

Fem nya mäklare har börjat på Fastighetsbyrån runtom i landet.

Kontoret i Solna får förstärkning i form av Alexander Yossef, som inte bara har åtta års erfarenhet som mäklare utan också bor och lever i kommunen. Han har jobbat i Solna och Sundbyberg de senaste åren.

Merna Majid har pluggat och jobbat inom sälj i USA och har nu mäklat i ungefär ett år, och då på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Linköping. I Linköping blir hon kvar men nu alltså under Fastighetsbyråns flagg.

– Att vinna eller att vinna. Det är den inställning jag har tagit med mig genom åren med all min erfarenhet inom försäljning både utomlands och här i Sverige. För första gången känns det som att jag har hittat en arbetsplats med tydliga och ambitiösa mål och samtidigt stor omsorg om våra kunder, säger hon om sin nya arbetsplats.

Efter 30 år i bankvärlden skolade Patrik Nylén om sig till mäklare och finns nu på byråns kontor i Borlänge/Säter.

– Jag är glad och tacksam att ha förmånen att arbeta med ett fantastiskt gäng som har flera kontor i södra Dalarna. Det sägs att januari är en lugn månad i mäklarbranschen, men det är inte min erfarenhet. Jag är mycket förväntansfull inför våren och sommaren, säger han.

Josephine Stern är en hemvändare – som född och uppvuxen i Jönköping har hon nu återvänt till kända marker efter att ha mäklat i Stockholms innerstad.

– Jag ser fram emot att komma hem igen och få fortsätta hjälpa kunder, säger hon om flytten till Fastighetsbyråns kontor i Jönköping.

Sist men inte minst hittas Alexander Sjödin numera mäklandes i Östra Göinge.