När Svenska Mäklarhuset nyligen höll sin årliga gala på Biblioteket på Södermalm i Stockholm tog kontoret i Hägersten-Liljeholmen hem två tunga priser.
De blev utsedda till Årets kontor – och de har Årets mäklare i Kristoffer Pettersson.

Årets kontor – Hägersten-Liljeholmen. BILD: Svenska Mäklarhuset

– Trots ett tufft år med färre affärer än det brukar har Kristoffer visat på ett enormt engagemang och kundfokus under hela året. Hans arbetsinsats under året har verkligen varit imponerande med många affärer och samtidigt en mycket stark kundnöjdhet, säger Mikael Meyer, vd på Svenska Mäklarhuset, i en kommentar.

Kristoffer Pettersson själv säger att det känns helt fantastiskt att vara kedjans bästa mäklare – och:

– Jag vill framför allt rikta ett stort tack till min kompanjon Linda Levin och alla andra på kontoret. Vi är ett fantastiskt gäng som driver på varandra och samtidigt har vi väldigt kul ihop. Det speglar av sig på mina och hela kontorets framgångar. Jag hade inte lyckats så här bra om jag inte hade haft mina kollegor runt mig.

Kristoffer Pettersson – Årets mäklare. BILD: Svenska Mäklarhuset

Det är andra året i rad Hägersten-Liljeholmen tar hem priset för Årets kontor, och hela gänget var på plats för att ta emot priset.

– Vi känner oss otroligt stolta! Det ligger så mycket hårt arbete bakom detta pris och att få ett så fint kvitto känns helt fantastiskt, säger franchisetagaren Linda Lewin.

Hon menar att de har arbetat med en tydlig målbild i flera år.

– Samtliga kollegor har med fullt engagemang tagit uppgiften på allvar. Vi är ett positivt gäng som gläds åt kollegornas individuella framgångar, vilket stärker oss som grupp.