Nu har Husman Hagberg haft årets kickoff, och i samband med det firat medarbetarnas prestationer.
Dessutom hölls det föreläsningar, bland annat av Anders Tegnell som blev ansiktet utåt för covidbekämpningen för ett par år sedan.

Anders Tegnell föreläste på kickoffen. BILD: Husman Hagberg

– Vi var första mäklarkedja att ställa om vårt arbete under pandemin för att fortsätta göra affärer, vad passar då bättre än att vara först ut med Anders Tegnell som föreläsare? Dessutom går hans budskap hand i hand med vår strategi: våga tro att den väg du valt är den rätta, säger Fredrik Kjell, vd på Husman Hagberg, i en kommentar.

Under dagen konstaterades också att det sker en förflyttning i mäklarbranschen, där alltfler mäklarkedjor ägs av, eller har partneravtal med, olika finansiella aktörer.

– Det gör att Husman Hagberg nu är största fristående mäklarkedjan. Eftersom vår strategi skiljer sig från övriga kedjors är det viktigt för oss att våra medarbetare känner sig bekväma med den, säger Fredrik Kjell.

Årets kontor finns i Umeå. BILD: Husman Hagberg

De medarbetare och kontor som prisades under kvällen var bland andra Håkan Jansson från Husman Hagbergs kontor i Bromma som årets bästsäljande mäklare, Johan Styrsvik från Karlskrona/Ronneby som årets ledare och Allan Mohmand från Enskedekontoret som var mäklaren med bäst betyg. Malin Weiler Ingves i Skövde blev årets säljkoordinator medan Anton Borbos i Göteborg och Cecilia Martinsson i Altea/Denia årets kollega.

Årets kontor ligger i Umeå, årets spanska i Altea/Denia och årets raket står Kirunagänget för.