Gabriella Gomez är ny franchisetagare för Bjurforskontoret i Liljeholmen-Hägersten i Stockholm.
Hon blir därmed den tredje i ledningen på kontoret som hittills drivits av franchisetagaren Joakim Ohlsson och kontorschefen Sophie von Rosen.

Joakim Ohlsson och Gabriella Gomez. BILD: Bjurfors

– Jag ser verkligen fram emot att ta ett steg upp i karriären och utveckla kontoret tillsammans med Joakim och Sophie, säger Gabriella Gomez själv i en kommentar.

Hon har varit mäklare i nio år och har god lokalkännedom i området. Sedan en tid tillbaka har hon fört en dialog med Joakim Ohlsson om ett potentiellt delägarskap i hans kontor.

– Jag uppskattar att vi kliver in i vår relation som kompanjoner och kollegor. Eftersom mäklarbranschen är en relativt liten bransch där många känner varandra blir det lätt så att man får arbeta med sina vänner. Joakim och jag kände inte varandra på det viset, vilket vi ser som en fördel. Vi kan vara professionella med varandra och vågar stå upp för det vi tror på, säger hon.

Gabriella Gomez menar att de båda är ganska olika, och att de tillsammans med Sophie von Rosen bildar ett dynamiskt ledarteam som är både närvarande och engagerat.

Joakim Ohlsson säger att både han och den nya delägaren har en gedigen erfarenhet av mäkleriet samt känner området utan och innan.

– Jag håller med Gabriella om att vi är olika och har tydliga styrkor. Vårt mål är att vi tillsammans med Sophie ska få fortsätta att utveckla dessa styrkor framåt, vilket i sin tur kommer att gynna hela kontoret. Vi kompletterar varandra väldigt väl – och delar gärna med oss av det vi kan till medarbetarna.