Nu öppnar Notar nya kontor i både Botkyrka, Haninge och Linköping för att möta efterfrågan från både kunder och blivande franchisetagare.

Anton Johnson, Tobias Landin, Ferhat Can och Simon Strand. BILD: Notar

Anton Johnson och Tobias Landin blir nya franchisetagare i Linköping, där båda har mäklarkarriärer bakom sig.

– Att öppna Notarkontor i större städer med de främsta lokala mäklarna är helt enligt plan. Därför är vi mycket glada att Anton och Tobias valt att bli franchisetagare hos oss. Med sina höga ambitioner kommer vi att erbjuda köpare och säljare i Linköping de bästa förutsättningarna, säger Daniel Karlsson, försäljningschef på Notar, i en kommentar.

Tobias Landin är glad att vara med på resan.

– Vi har noga värderat vilken aktör vi vill fortsätta våra karriärer med och är mycket glada att göra det med Notar. Kontoret öppnar i centrala Linköping i mitten av oktober, säger han.

Under månaden öppnar Notar dessutom kontor i kranskommunerna Botkyrka och Haninge under ledning av Ferhat Can respektive Simon Strand och deras kollegor.

– Vi har länge varit verksamma i Botkyrka och Haninge. Som ett nästa steg är det naturligt att öppna kontor med ett team som fokuserar fullt ut på att bli det lokala förstahandsvalet. Både Ferhat och Simon arbetar i dag på Notar och vi är glada att kunna erbjuda våra anställda möjligheten att växa med företaget, säger Daniel Karlsson.