BILD: Bjurfors

När Bjurfors kontor i Ystad fyllde fem häromsistens passade de på att fördubbla personalstyrkan.

Den nya trion på plats är Jessica Aleryd, Einar Granberg och Timothy Sjöberg.

– Vi har haft en fantastisk tillväxtresa i Ystad sedan vi öppnade kontoret 2018. Det känns riktigt bra att kunna utöka teamet med tre välkända ansikten. Vi är oerhört nöjda med den här matchningen, säger Caroline Stark, försäljningschef, i en kommentar.

På lördag blir det dessutom kalas på kontoret för både kunder, samarbetspartner och boende i staden.

BILD: Bjurfors

En bit norrut, närmare bestämt i huvudstaden, förstärker kontoret i Vasastan med de två nya franchisetagarna Linus Wallinder och Andreas Wahlgren.

Tina Engström har hittills varit ensam franchisetagare och säger att hon ser fram emot att förstärka verksamheten. Och hon hittade vad hon sökte i duon.

– Jag har alltid haft stora planer och ambitioner för kontoret och ser verkligen fram emot att kunna växa och utvecklas ännu mer nu. Den här matchningen känns utmärkt då vi alla tre drivs mot samma mål – att bygga ett starkt team.

BILD: Bjurfors

Ännu en bit norr, i Uppsala, har kontoret rekryterat Jesper Sweijer från ett annat mäklarföretag i stan.

– Vi är oerhört glada och stolta över att ytterligare en erfaren fastighetsmäklare väljer att ansluta sig till oss. Jesper kommer med ett stort eget kontaktnät och vi ser fram emot att stärka vårt team, säger Robin Gelinder i ett uttalande. Han driver Uppsalakontoret tillsammans med Andreas Ödman och Marcus Höglund.

Jesper Sweijer själv säger att han har en stor passion för sitt arbete.

– Att ha nöjda kunder och känna att jag verkligen gör skillnad i människors liv är något som är oerhört viktigt för mig.