Fastighetsbyrån har än en gång rekryterat nya medarbetare. Denna gång är det sju personer som valt ett av deras kontor runtom i Sverige.

Malin Solvang Forsberg, William Afsan, Anna Johansson, Fredrik Berg, Valentina Nikolic, Sofie Blomstedt och Moussa El Masri. BILD: Fastighetsbyrån

En av de nya är Malin Solvang Forsberg som är en återvändare till västra Göteborg där hon tidigare verkat i flera år.

– Nu ser jag fram emot att med Fastighetsbyrån träffa våra kunder igen och göra många lyckade affärer, säger hon själv.

Hon har jobbat som mäklare i över tio år och alltid i Göteborgs västra delar, med både bostadsrätter och fastigheter. Nu blir radhus och villor fokus.

William Afsan har å sin sida jobbat sig igenom stora delar av Stockholm med Solna som sitt fokus, med såväl sekelskiftesvåningar och villor som nyproduktion i ryggsäcken.

– Jag är målmedveten men också genuin i allt jag gör och sätter alltid kunden i fokus, säger han.

I Åre hittas Anna Johansson som bott där i 20 år och älskar allt dalgången har att erbjuda.

– Tidigare har jag jobbat som restaurangchef där jag brunnit för personlig service och mötet med människor. Det kommer jag också att göra i mitt nya yrke som fastighetsmäklare, säger hon.

Fredrik Berg är situerad i Söderköping och har jobbat som mäklare i ett och ett halvt år. Han fick frågan att komma över till Fastighetsbyrån och Söderköpingskontoret eftersom han bor där och en plats skulle bli vakant. Svaret blev: Självklart.

– Att få chans att bygga upp sitt namn med ett starkt varumärke i en liten stad är tufft och utmanande, men något jag ser fram emot, säger Fredrik Berg.

Fastighetsbyrån i Hägersten, Stockholm, har fått support i form av Valentina Nikolic. Hennes största fokus är att kunderna ska vara nöjda och vilja rekommendera henne vidare.

– Det är i min mening det finaste kvittot jag kan få, säger hon.

På Gotlandskontoret finns numera Sofie Blomstedt. Hon har tidigare mäklat i Uppsala, där hon även växt upp, men drömmen om något nytt var vid liv.

– Jag och min familj bestämde då att flytta till vackra Gotland, och jag valde Fastighetsbyrån där. Det känns toppen och jag ser så fram emot att med min omsorg få hjälpa både fastlänningar och öbor i sina framtida bostadsaffärer, säger hon.

Moussa El Masri är ny på Fastighetsbyråns kontor i Huddinge, efter att tidigare ha drivit eget kontor på annan ort. Nu har det blivit nytt för honom att kliva in i ett, som han säger, fantastiskt team som kommer att hjälpa honom att utvecklas.

– Mitt fokus är att ge kunderna den bästa mäklarupplevelsen. Nu ser jag fram emot att med mina kollegor få kontoret att växa och öka omsättning, säger han.