Croisette har förstärkt sitt team med mäklarna Adam Irming och Andrés Villalobos.

Adam Irming och Andrés Villalobos. BILD: Croisette

Adam Irming har lång erfarenhet av försäkringsbranschen, så han kan förena det bästa från två världar av försäljning och kundservice. Han är tillgänglig, engagerad och affärsskicklig, noterar Croisette.

– Vi är oerhört glada över att välkomna Adam Irming till Croisettefamiljen. Hans erfarenhet kommer att förstärka vårt redan framstående team och ge kunderna ännu bättre service, säger Emma Ramberg, försäljningschef på Croisette, i en kommentar.

Också den redan etablerade mäklaren Andrés Villalobos har tagit steget över och blir då också partner. Han har, enligt Croisette, en enastående förmåga att förstå och tillgodose kundernas unika behov vilket har gjort honom till en mycket omtyckt mäklare.

– Jag är otroligt stolt över att bli en del av Croisetteteamet. Deras engagemang och djupa kunskap om fastighetsmarknaden har alltid imponerat på mig. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans, säger André Villalobos själv.

Emma Ramberg är glad att kunna välkomna också honom.

– Hans erfarenhet och passion för branschen är en tillgång för vårt team och våra kunder, säger hon.