Den 2 januari 2024 tillträder Carola Russmark som vd för medlems- och branschorganisationen Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Hon har en gedigen bakgrund som fastighetsmäklare, vd och ledare och kommer närmast från tjänsten som vd på Alexander White.

– Min ambition som blivande vd för FMF är att fortsätta verka för mäklarnas röst och driva frågor som förbättrar medlemmarnas tillvaro och förutsättningar, i både stort och smått. Det är med stor ära och entusiasm som jag tillsammans med teamet på FMF kommer att fortsätta sätta medlemmarnas intresse, kommenterar Carola Russmark.

Med Carola Russmarks kompetens och bakgrund välkomnar förbundet en ny, relevant nyckelperson som fortsatt tillsammans med styrelsen driver FMF framåt.

– Med tydliga fokusområden och kärnfrågor som vi driver vidare vill vi verka för en hållbar bransch med konsumentskyddet och konsumentupplevelsen i centrum. Givetvis lägger vi även kraften vid att vår kår fortsatt får hållbara fastighetsmäklare som vill stanna och verka vidare i branschen. Tillsammans med en utökad styrelse för FMF står vi rustade och satsar i en konjunktur där vi vet att våra medlemmar behöver extra stöd, säger Johan Linde, styrelseordförande.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.