Referral Sales Summit är ett event för företagsledare, säljare och försäljningschefer som vill lyckas med referensförsäljning.

Alexander Slotte är vd på Top of Heart. I över 20 år har han själv varit säljare, lett säljteam i olika branscher, där den gemensamma nämnaren varit att produkten och tjänsten krävt ett stort förtroende för att säljas.

Seminariet är tre timmar och innehåller tre delar: teorin – ”the why” – inom referensförsäljning, en workshop där alla ”vad” och ”hur” gås igenom och avslutningsivis en praktisk guide att ta med hem.

Guiden innehåller förslag på manus, förhållningssätt och praktiska ”how to” för att implementera metodiken på sitt företag, sin säljavdelning eller hos sig själv. Målet är att alla deltagare kan lämna seminariet med rätt kunskap och konkreta uppgifter som omedelbart kan sättas i bruk och på så sätt sälja mer än förut!

Referral Sales Summit är ett samarbete mellan Adviser partner och Top of heart. Adviser partner är specialist på att skapa högre försäljning och expansion för företag, medan Top of heart är Sveriges första ambassadörsbyrå som hjälper kunder att nå försprång i affärer genom att skapa starka långsiktiga relationer med rätt nyckelpersoner för affären.

– Referral Sales Summit är ett fysiskt event där man får möjlighet att mingla
och nätverka med andra ambitiösa företagsledare, säljare och säljchefer, säger Alexander Slotte, som är vd på Top of heart.

Hur känns det så här någon månad innan det hela går av stapeln?
– Det känns bra och det känns som att vi har koll på läget.

Kan du kort berätta vad referensförsäljning är?
– Referensförsäljning är konsten att förstå hur relationer fungerar och använda sig av detta för att på så sätt, sälja mer, fortare och till bättre marginal! Det handlar om att aktivera ditt nätverk av befintliga kunder, vänner, släkt, grannar eller varför inte dina barns fotbollstränare, till att göra nya affärer som förmodligen aldrig någonsin skulle gjort.

Hur ser programmet ut mer i detalj?
– Agendan för Referral Sales Summit kommer närmare eventets start. Du skaffar din biljett på referralsalessummit.se och får mer praktisk information på mejl och sms.

Vinn en biljett till eventet (värde 1 166 kr). Mejla dina svar till jonas@maklarvarlden.se med ämnet ”Tävling 04” senast 29 september.
Vi drar en vinnare ur ”hatten”! Glöm inte dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

FRÅGA 1: Vad heter Mäklarsamfundets nya vd, som tillträder senare
i år?
1 Oskar Öholm
X Hilda Persson
2 Bobby Brun

FRÅGA 2: Vad heter den svenska Tintinföreningens ordförande?
1 BjörnWahlberg
X Isak Skytte
2 Carl Gustav Jung

FRÅGA 3: Vem var på MäklarVärldens omslag i årets första nummer?
1 Maria Danielsson
X Maria Forsström
2 Maria Callas

*   *   *

Grattis Karolina!

Rätt svar i förra numrets tävling var: 1 Tar bo är en kampsport (1). 2 Termen love förekommer i sporten tennis (1). 3 Professor Kalkyls antabustablett heter Stoppalkohol (1).

Grattis, säger vi till Karolina Vase som vinner boken Isbrytare av Kristina Ohlsson!

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.