32 nya medarbetare på introduktionsutbildning (några saknas på bilden). BILD: Husman Hagberg

Inte mindre än 32 nya medarbetare har i veckan gjort sin introduktionsutbildning för nyanställda hos Husman Hagberg. Den här gången var de flesta mäklare varav många med god yrkeserfarenhet i ryggsäcken.

– Det är ett riktigt vasst gäng. Det märks direkt när det är mäklare med erfarenhet, man får andra typer av frågor, säger Jim Palmquist, försäljningschef på Husman Hagberg och den som håller i säljträningen på utbildningen, i en kommentar.

Också rekryteringsansvariga Clara Ström är nöjd med sina rekryter.

– Det är fantastiskt roligt att alla dessa duktiga yrkesmänniskor vill börja arbeta hos oss, säger hon.

Alla nyanställda har redan innan introduktionen deltagit i en on-boarding i några veckor.

– Den har bidragit till att vi börjar utbildningen på en högre nivå när vi väl träffas. Det gör att vi kan ägna dagarna på plats i Stockholm till mer mäklarnära frågor, interaktiva övningar och erfarenhetsutbyte, säger Jim Palmquist.

– Nu blir det intressant att följa det här gängets framfart på marknaden.

De nya är Josefine Qvillby som börjar på kontoret i Bohuslän, Astrid Gesteby som går till Borlänge; Isak Oddsson, Camilla Möller och Tilda Eriksson till Bromma, Enskede respektive Östermalm i Stockholm, Lovisa Wångdahl till Göteborgs centrum, Tomas Nilsson till Halmstad, Edison Kuci till Helsingborg, Mariana Mansour till Järfälla, Jasmine Ahlebro och Nella Miskovic till Jönköping, Amanda Bergljung och Nam Pawakhang till Karlskrona samt Gustav Ståhl till Karlstad.

Bland de nya finns också Johan Andersson och Marcus Kjellerup som hittas i Klippan, Linda Fredriksson som går till Lidingö; Martin Gargis, Moa Axén, Ronja Westh och Tobias Svärd till Linköping; Carl Lundholm, Niklas Björk och Tua Selge till Luleå, Elina Fröjdh till Malmö, Sandra Vidgren till Skellefteå, Nellie Liljegren till Skövde, Ayman Darrar till Solna, Simon Johansson till Sundbyberg, Philip Pallin till Sundsvall, Robert Blom till Uddevalla, Nina Lundström till Umeå och sist men inte minst Albin Grenholm till Östersund.