Fyra medarbetare på Bjurfors svenska öst- och västkust tar klivet upp och blir franchisetagare respektive Senior partner.

Franchisetagarna på Kungsholmen. BILD: Bjurfors

Nu blir David Garrett franchisetagare på Bjurfors, och det på kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Med detta kommer han att driva verksamheten tillsammans med Vilhelm Åman och Niklas Jonasson som klev in 2020.

– Jag är så otroligt stolt och tacksam över den här möjligheten. Jag ser fram emot att både utveckla kontoret tillsammans med Vilhelm och Niklas och att växa som person.. Bjurfors Kungsho9lmen har gått från att vara något av en doldis till att vara i framkant och jag ser fram emot att få vara en del av den fortsatta resan, säger David Garrett själv i en kommentar.

Den tidigare duon säger att de valde att erbjuda honom möjligheten för att han kompletterar dem.

– Vi kommer väldigt bra överens och ser att David kommer in med ytterligare en infallsvinkel. Han har ett otroligt driv och hög ambition, vilket kommer att leda till tillväxt för hela kontoret, säger Vilhelm Åman och tillägger att han och Niklas Jonasson kommer från samma generation av mäklare medan David Garrett är yngre och kan bidra med ett yngre nätverk.

– Vi tror att de som arbetar på Bjurfors Kungsholmen, både nu och i framtiden, kommer att uppskatta den dynamiska ledningen där du har ledare med olika erfarenheter.

David Garrett konstaterar att alla tre är på Kungsholmen för att stanna.

– Och att få driva kontoret vidare med två så kompetenta ledare är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.

Nya seniora partner på västkusten. BILD: Bjurfors

Samtidigt tar tre mäklare klivet upp för att bli seniora partner på Bjurfors i Västsverige. Det är ett program som tog sin början i Skåne och nu etableras också i väst.

Det är Linn Göhlin och Jesper Karlsson, som båda mäklar på Hisingen i Göteborg, och Michaela Vidén på kontoret i Lerum som nu är anslutna till det nya partnerprogrammet.

– Det känns hedrande att kunna erbjuda dessa tre framgångsrika mäklare möjligheten att ta sina karriärer till nya höjder och utvecklas ytterligare hos oss. Detta är det närmsta steget till franchisetagare som man kan komma utan att ta det hela vägen, säger Sven-Erik Kristensen, vd på Bjurfors Västra Sverige, i ett uttalande.

För att kvalificera sig som senior partner krävs att mäklaren håller hög omsättning, noggrannhet och kvalitet över tid.