Tre av Västerås bäst säljande mäklare har slagit sig samman och tagit över Widerlövs kontor i Västerås.
Det handlar om Zain Turfi, Moa Schanzer-Larsen och Patrik Demir, som nu är franchisetagare på orten.

BILD: Widerlöv

Alla tre kommer från olika varumärken men beskriver sin nuvarande konstellation som perfekt.

– Vi älskar verkligen att mäkla, alla tre har högt ställda mål och vill verkligen göra skillnad för våra kunder. Med hjälp av Widerlövs starka varumärke, stora verktygslåda och långa erfarenhet i ryggen startar vi nu en spännande resa tillsammans, säger Patrik Demir, som också tagit rollen som kontorschef, i en kommentar.

Widerlövs grundare Tomas Widerlöv säger i ett uttalande att han är nöjd med rekryteringen.

– För oss som varumärke och franchisegivare är det absolut viktigaste att attrahera och rekrytera människor som delar våra värderingar, brinner för försäljning, har höga ambitioner och alltid vill fortsätta att utvecklas. Med Zain, Moa och Patrik är det check på samtliga dessa punkter. Vi ser fram emot att tillsammans med dem ta Widerlöv till nya höjder inte bara i Västerås utan även andra delar av Västmanland.

Trion har redan redan flyttat till nya lokaler och anställt en mäklare.