Skandiamäklarna har välkomnat sex nya medarbetare i sitt hägn.
Två är nyexade, en är återvändare, en har bytt land och två kommer från annat håll.

Beba Klinta, Anders Olsson, Elias Backe, Ola Hermansson, Ulf Block och Michaela Lopez. BILD: Skandiamäklarna

I Täby hittas numera Beba Klinta, som är inne på sitt andra år som mäklare. Hon säger att hon har ”glimten i ögat, ett varmt hjärta och en rak rygg” och ser fram emot nya möten när bostadsmarknaden hämtat sig.

Anders Olsson är återvändaren som tillbringade åren 2011 till 2018 på Skandiamäklarna. Efter ett par år på vift har han nu lockats tillbaka och ser fram emot att träffa sina gamla kollegor och framför allt sälja lägenheter i sina hemkvarter på Södermalm i Stockholm.

– Efter några år på annat håll ser jag nu enormt mycket fram emot att få komma hem igen, säger han.

De nyexaminerade mäklarna är Elias Backe och Ola Hermansson, vilka båda landat på Helsingborgskontoret. De uttrycker glädje över att studierna äntligen är över, och är otroligt taggade över att komma igång.

Till Kristianstad går Ulf Block, som varit mäklare sedan 2009.

– Jag ser fram emot att skapa ett starkt personligt varumärke på den marknad som ligger mig varmast om hjärtat, säger han, som till fritids spelar golf eller jobbar med sitt nybyggda hus.

Michaela Lopez har flytt de långa vintrarnas rike till förmån för Marbella i Spanien. Efter att ha jobbat som mäklare i Sverige de senaste åren välkomnar hon de nya utmaningarna i sitt nya land.

– Jag upplever att mäkla i Spanien är ett betydligt större hantverk med större utrymme att sätta egen prägel, det ser jag fram emot, säger hon.