Sommaren på Fastighetsbyrån har sett många nya ansikten i olika positioner på företaget, och några av dom är återvändare.

Janina Gustafsson. BILD Fastighetsbyrån

En återvändare är Janina Gustafsson som började som mäklare i Göteborg 2010, för att därefter ha varit på vift både hos andra byråer och i Idre och Mariestad. Nu är hon tillbaka på Fastighetsbyrån, och kvar i Mariestad.

– Det känns jätteroligt att vara tillbaka, säger hon själv och konstaterar att hon blivit väldigt bra mottagen av sitt team på kontoret.

Planen för hösten är att boka många intag vilka förhoppningsvis ska leda till avslut.

– Träna och ha kul ska jag också göra – återhämtning är viktigt om man ska ligga på topp! Jag ser fram emot en fartfylld höst med mycket affärer och härliga kundmöten.

Andra nya medarbetare i sommar är Markus Olsson, Jack Lindoff, Henrik Håkansson, Philip Öberg, Urban Johansson, Emil Kronstedt, Johannes Rousseau, Jacob Ullbrand, Johanna Rathjen, Ludvig Markusson, Anton Lundmark, Lorita Maqedonci, Emma Ramos Johansson, Valentina Nikolic, Einar Samuelsson, Pontus Palmén, Adi Stukan, Wilma Olausson, Jessica Lasson och Matilda Lindberg.

De som blivit nya partners är Elin Svenhed, Jesper Axén, Madelen Frödfält och Mattias Hallengäred i Kungsbacka; Daniel Saveman, Kenan Hasnoglu, Malin Eriksson och Malin Fasth i Höllviken; Emelie Vestin i Borås; Petronella Tell på Värmdö och Johan Nyberg i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Nya franchisetagare är Anna Lindberg i Vara, Robert Kassar i Hammarby Sjöstad och Caroline Duimovich på Värmdö.