Andreas Bedinger. BILD: Svensk Fastighetsförmedling

I början av nästa år får Svensk Fastighetsförmedling en ny ansvarig för People & Culture i form av Andreas Bedinger.

Han kommer närmast från SVT, har med sig erfarenhet av både affärsledning och HR och kommer att utveckla, driva och leda strategier samtidigt som han blir affärsmässigt stöd till ledningsgruppen.

– Vi har börjat en väldigt viktig kulturresa och en kompetensförflyttning. Andreas blir en bärande del för att fortsätta driva den, säger Liza Nyberg, vd på Svensk Fastighetsförmedling, i ett uttalande.

– Vi är extremt nöjda med denna rekrytering och hade ett svårt val med väldigt hög nivå på alla kandidater, men Andreas erfarenhet i kombination med hans personlighet var en perfekt match.

Andreas Bedinger själv säger att Svensk Fastighetsförmedling känns som en anrik och alert aktör han ser fram emot att arbeta med.

– Jag känner mig glad, motiverad och hedrad över förtorendet att kliva in som CPCO i koncernledningen. Det är med ödmjuikhet men stor nyfikenhet jag kliver in i en för mig helt ny bransch där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter.