… i dag är det 25 år sedan du grundade Våningen & Villan, det måste kännas speciellt för dig?

Johan Linde, grundare av Våningen & Villan.

– Ja, det gör det. Det är en otroligt speciell tid både för mig själv och Våningen & Villan. Att fira 25 år är lite av en milstolpe, förr fick man en guldklocka. De här 25 åren är något som jag är oerhört stolt över. Det har varit en resa fylld med utmaningar och framgångar, och att få se hur vi har vuxit och utvecklats under åren är verkligen fantastiskt.

Vad tror du har varit nyckeln till Våningen & Villans framgång under de senaste 25 åren?

Absolut människorna, medarbetarna, kollegorna och den familjära stämning som vi hoppas också syns ut mot kunderna. Vi har också varit föränderliga med tiden, vi har vågat utveckla och utmana branschen, affärsmodellen med våra olika mervärden och bara det är ju en resa som har varit fantastisk i sig.

Hur har Våningen & Villan utvecklats sedan starten för 25 år sedan?

Sedan starten för 25 år sedan har Våningen & Villan genomgått en imponerande utveckling. Från att ha varit ett litet och high-end mäklarföretag på en hörna i Slottsstaden i Malmö, så har vi blivit stora, vi har blivit nationella, vi har idag internationella relationer också. Vi har jobbat mycket med digitala lösningar och att vara steget före i branschen. Vi har vågat ta förarsätet och visa att det går att göra bostadsaffären både tryggare och säkrare men också personligare

Vad ser du fram emot inför framtiden för Våningen & Villan och Croisette?

Framtiden ser ljus ut, kanske till och med ljusrosa. Vi kommer fortsätta att sträva efter att erbjuda en kvalitativ mäklartjänst och en unik upplevelse för våra kunder. Vi kommer att expandera till nya områden men vi kommer också att stärka vår position där vi redan finns. Framför allt kommer vi att jobba för att erbjuda de bästa tjänsterna till våra köpare, säljare och samarbetspartners.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.