Gratulationerna har haglat tätt på Mäklarhuset den senaste månaden när ett stort antal nyexaminerade mäklare har börjat sina karriärer på kontor runtom i Sverige.

BILD: Mäklarhuset

Till exempel har Mäklarhuset i Bromma, Solna och Sundbyberg välkomnat Robin Karlsson och Filip Sigrén, som båda närmast kommer från Högskolan i Gävle. Därifrån kommer också Emelie Edqvist som istället hamnat på grannkontoret i Stockholms innerstad.

Ytterligare nytillskott i Stockholmsområdet är Sanja Milosevic och Simon Engman som gått till Haninge- respektive Nackakontoret. De kommer båda från andra mäklarfirmor.

Utanför huvudstaden hittas trion William Skage, Linnea Lindberg och Kajsa Theorin på Mäklarhusets Uppsalakontor, dit de kommit också de från Högskolan i Gävle – vilket också gäller Lucas Larsson Jonsson som gått till kontoret i Norrköping.

I södra delen av landet finns de nyexaminerade Alfred Persson, Herman Forssell och Oskar Lund. De två förstnämnda är kollegor på Malmökontoret medan Oskar Lund står att finna i Helsingborg.