Från vänster: Frida Karlsson, Clara Ström och Christian Hjort.

Sveriges största talangundersökning, Universum, utsåg nyligen HusmanHagberg till det tredje populäraste varumärket bland studenter. I år har över 20 500 studenter deltagit i studien, vilket gör den till landets mest omfattande.

Hur har HusmanHagberg lyckats bli så populära bland studenter? Vi har pratat med kedjans Rekryteringsansvarig Clara Ström, Expansion & HR-ansvarig Christian Hjort och Projektledare Frida Karlsson.

Hur ser ni på utmärkelsen?

– Det är otroligt hedrande och ger oss massor med energi till att fortsätta bygga starka relationer med studenterna. De är framtiden, säger Christian.

Varför tror ni att vi blivit alltmer populära bland studenterna?

– Förutom att vi haft ett stort fokus på relationen med studenterna, tror jag de tycker om att vi är äkta. Vi genuint bryr oss om de personer vi träffar och ser varje individ, säger Frida.

– Vi har också en tydlig karriärplan för den som vill utvecklas. Inom bara några år kan du gå från ambassadör till franchisetagare, vilket är unikt. Allt är möjligt hos oss, säger Clara.

Vad utmärker just HusmanHagberg?

– Det är en platt organisation, där VD:n och alla på huvudkontoret bara är ett samtal bort ifall man behöver hjälp eller bara vill prata. Sen märks det att vi är en väldigt tajt kedja, säger Clara.

– Något jag tror är unikt för oss är att vi ser varje individ. Vi på huvudkontoret kan namnet på varenda person i kedjan, och bryr oss om alla, säger Frida.

– Vi har också en tydlig vision med värdeord som alla lever efter – att vara Äkta Passionerade Vinnare, säger Christian.

Är HusmanHagberg ett bra val för en helt nyexaminerad mäklare?

– Det är ett jättebra val! Vi vill att våra mäklare ska lyckas, och satsar på en bra onboarding och kontinuerliga utbildningar. Alla ledare i organisationen tränas också i sitt ledarskap, vilket gynnar alla på kontoren, säger Christian.

Vad vill ni säga till någon som funderar på att börja jobba hos HusmanHagberg?

– Var noggrann i ditt val och känn efter var det känns bra i magen. Vad är viktigt för just dig? Om du vill ha något äkta, där du och din utveckling blir tagen på allvar, då är HusmanHagberg ett bra val, säger Christian.

– Här har du alla möjligheter att växa och bli framgångsrik. Dessutom är kedjan skapad av mäklare, så vi kan hantverket och ligger i framkant vad gäller branschen, säger Clara.

– Slå oss en signal och se vad vi har att erbjuda! Välkommen till oss, avslutar Frida.

Vill du också bli en del av framgången på HusmanHagberg? Besök karriar.husmanhagberg.se eller kontakta rekryteringsansvarig Clara Strömclara.strom@husmanhagberg.se eller 073 843 25 00.