Alexandra Lundström. BILD: Svensk Fastighetsförmedling

Efter tre års studier får Alexandra Lundström nu äntligen börja med mäkleriet på riktigt, och det gör hon på Svensk Fastighetsförmedling i Vänersborg.

– Jag är uppvuxen på Västkusten och det känns fantastiskt att nu äntligen börja mäkla här. Drömmen om att bli mäklare har funnits i tio år och det känns sjukt att det är fråga om veckor kvar tills det är dags, säger hon själv.

Hon ser mest fram mot att hjälpa människor att hitta sin drömbostad för att kunna skapa nya och minnesvärda händelser, och har själv ett stort intresses i bostäder och inredning i sig – vilket ju yrket kommer att låta henne se gott om.

– Mitt arbetsområde kommer att vara hela Vänersborgs kommun och omfattar bostadsrätter och fastigheter i alla dess olika former, säger Alexandra Lundström.