Jakob Jakobsson, Benjamin Chantrhom, Marvin Yousif, Fredriko Ortiz, Rebecka Polhem, Elin Tuveklint och Izabelle Johansson. BILD: Mäklarhuset

Den senaste tiden har Mäklarhuset växt och stärkt upp med 17 nya mäklare – och i juni ansluter ytterligare ett gäng nya talanger från högskolorna.

En av de nya rekryteringarna är Jakob Jakobsson, en välkänd och välmeriterad innerstadsmäklare som nu återvänder efter en tid hos ett annat mäklarföretag. Han kommer att kombinera mäkleriet med en teamledarroll och gör förstås detta från innerstadskontoret i Stockholm.

Det kontoret kan också stoltsera med ytterligare en ny mäklare, Benjamin Chantrhom, som nyligen fick sin mäklarregistrering.

Mäklarhusets kontor i Bromma, Solna, Sundbyberg expanderar på Essingen och har förstärkt teamet med de två nya mäklarna Marvin Yousif och Fredriko Ortiz. Marvin Yousif fick sin registrering i maj och Fredriko Ortiz har arbetat drygt ett år på ett annat mäklarföretag i Stockholm.

På landets västra sida har kontoret i Partille välkomnat Rebecka Polhem, en erfaren mäklare som har arbetat i branschen i drygt 11 år.

Mer mittåt hittas Elin Tuveklint som blev färdig mäklare förra våren, men har nu valt att byta flagg till Mäklarhuset i Norrköping.

Och i Oskarshamn finns Izabelle Johansson som tidigare har arbetat som mäklarassistent men nu är färdigutbildad mäklare.