I april tog Fastighetsbyrån in 19 nya medarbetare, samtidigt som fyra etablerade mäklare tog steget till att bli partners på sina kontor.

Emelie Röpkes. BILD: Fastighetsbyrån

Emelie Röpke är en av de nyrekryterade. Hon har fem års erfarenhet av branschen och har nu börjat på Fastighetsbyråns kontor i Borås, efter en intensiv introduktionskurs.

– Det känns väldigt bra att vara här. Mitt nya team är bra och jag gillar att det alltid är nära till ett skratt samtidigt som respekten för arbetet alltid finns, säger hon själv i ett uttalande.

Hon började sin mäklarkarriär i Stockholm, men som uppväxt utanför Borås ville hon ha närmare till familj och vänner. Så hon valde att vända hemåt.

– Jag jämförde olika firmor och närområden och valet föll på Fastighetsbyrån. Eftersom jag tidigare kommer från en mindre firma ville jag få de möjligheter en stor kedja kan erbjuda, samtidigt som jag fick ett väldigt seriöst intryck av teamet.

Andra nya på Fastighetsbyrån i april var mäklarna Moshe Kucukkaya i Södertälje, Anna Hermansson i Filipstad, Josephine Strandfors i Kungsbacka, Ted Gustafsson i Kungälv, Cicilia Odenbrink i Kinna, Jenny Kristiansson Åkesson i Kristianstad, Håkan Meldgaard i Ronneby, Elin-Marie Söderlund på Hisingen, Malin Magnusson i Åkersberga, Fredrik Hällström i Uppsala och Viktor Nyberg i Sollentuna.

Andra rekryter är Jeannie Hillborg som jobbar med digital affärsutveckling, Claudia Trujillo som operativ marknadsprojektledare, koordinatorerna Fredrik Bäck och Nastasia Mantere i Upplands-Bro, fotografen Johan Persson i Hägersten och Älvsjö, och den blivande mäklaren Shad Kader i Mölndal.