Erik Olssons rekrytering fortsätter, nu med sex nya ansikten till Gävle, Skåne och Stockholm.

Clara Svensson, Jonas Söderhäll, Leif Östlund, Nicole Svensson, Mirza Pehlivanovic och Robert Brandt. BILD: Erik Olsson

I Gävle hittas Robert Brandt, en erfaren mäklare som är med och startar det nya kontoret där också Jonas Söderhäll förstärker. Robert Brandt såg sin chans att få vara med och starta ett nytt kontor och beskriver sig som affärsmässig, erfaren och målmedveten.

Jonas Söderhäll å sin sida kommer från en annan mäklare i stan där han arbetat som mäklare i flera år. Han är kompetent, lättsam och serviceminded, säger han.

I Skåne går Nicole Svensson och Clara Svensson – inget känt släktskap – till Malmökontoret. Nicole Svensson har redan jobbat där ett år, så hon känner byrån hon börjar på, och beskriver sig som engagerad, målmedveten och driven, något hon tycker passar hos Erik Olsson där man sporrar varandra.

Clara Svensson kommer att fokusera på Husie efter att ha kommit från en annan byrå i en annan stad.

I Helsingborg hittar vi istället Mirza Pehlivanovic som börjar sin karriär på kontoret. Han uppskattar effektiv marknadsföring i sociala medier och säger sig vara strukturerad, engagerad och lyhörd.

Sist men inte minst får kontoret på Kungsholmen i Stockholm förstärkning i form av Leif Östlund, en erfaren mäklare med över 20 år i branschen. Han är tävlingsinriktad och driven och vill öka sin marknadsandel ytterligare hos Erik Olsson.